Meer resultaten voor oksels definitief ontharen

 
oksels definitief ontharen
 
Laserontharing Leiden Huidverbetering laserbehandelingen Huidkliniek De Vliet Huidverbetering laserbehandelingen Huidkliniek De Vliet.
Zie 40% kortingsactie definitief ontharen onderaan de pagina! Zeer veel mensen laten zich eens ontharen door middel van laserontharing. De redenen om je te laten ontharen zijn divers. De één laat zich ontharen omdat de haarwortels vaak irriteren. Anderen de oksels om het transpireren mogelijk wat tegen te gaan.
Social
Met een laser ontharen en je huid verbeteren? Zo werkt het!
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
tanden laseren
Definitief ontharen IPL Body Active sport en gezondheidscentrum in Etten-Leur.
Vaak wordt in advertenties ten onrechte beweerd dat men slechts drie, vier, of vijf behandelingen nodig heeft en dat haren dan definitief wegblijven. Dit zijn garanties die geen enkele behandelaar, met enige kennis van zaken, aan klanten mag geven. Wij gaan uit van een gemiddelde van 8-10 keer om ongewenste haargroei te verwijderen. Zijn brandplekken na de behandeling normaal? Brandplekken na een behandeling zijn niet normaal. Is permanent ontharen echt mogelijk? Haargroei kan geremd worden en op den duur zelfs helemaal weg blijven. En dat op een veilige en efficiënte manier, op bijna alle plekken met ongewenst lichaamshaar. Ook bij mannen. Duurzaam resultaat vergt minstens 8 behandelingen, gemiddeld om de 8-10 weken afhankelijk van de locatie. Schrijf je nu in voor een gratis vrijblijvende intake door onze IPL-specialiste of profiteer direct van onze speciale AANBIEDINGEN.: Bovenlip 6 behandelingen van 29, normaal 174, nu voor slechts 100., Oksels 6 behandelingen van 59, normaal 354, nu voor slechts 250.,
laseren oksels
Diode Laser Beauty Clinic Lotus.
In de tijd van de Faraos werd reeds beschreven hoe vrouwen hun benen, oksels en schaamstreek met een emulsie van suiker onthaarden. In de zeventiger jaren werd ontdekt dat laserlicht, gebruikt voor de behandeling van bloedvaten, haarvermindering kan veroorzaken. Als bijwerking van de behandeling constateerde men een afname van de haargroei. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen. De behandeling met de Diode laser 808 is nagenoeg pijnloos. De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie. De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt.
Pulzzz IPL Definitief ontharen met IPL behandeling Zwolle.
In onze schoonheidssalon in Zwolle geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen! Oksels en bovenlip.
Beautysalon Pure Permanent ontharen.
Om dit zelf te ervaren, wordt u uitgenodigd om gebruik te maken van een gratis behandeling van de oksels. De werking van de SHR laser. De SHR laser richt zich maar heel oppervlakkig op het pigment, waar een IPL enkel op pigment werkt.
Ontharen zeelandcare.
Vooral het ontharen van de bikinilijn, oksels en de bovenlip zijn populaire behandelingen. De ontharings-behandeling kan worden uitgevoerd op: gezicht, borst, armen, benen, handen en buik. Er zijn verschillende methodes om te ontharen, maar dé methode voor het blijvend verminderen van ongewenste haargroei is lasertherapie.
IPL Ontharen BROWNEYES.
Maak nu een einde aan de vaak langzaam, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. uw bikinlijn, oksels, benen of gezicht. Met definitief ontharen behoren harsen, scheren en elektrisch epileren nu tot het verleden! Duurzaam ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid met donkere haren.
Pulzzz IPL Definitief ontharen met IPL behandeling Roermond.
Heb jij ook zon hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL.
Definitief ontharen Drenthe, Groningen beauty in balance.
De REVERSIVE behandeling beleven? Veilig definitief ontharen met Plasmalite. Stel u eens voor: oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn hoeft u nooit meer bij te houden. Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald moeten worden: u hebt ze niet meer nodig.
bol.com Laser en IPL ontharingsapparaten kopen online.
Opzetstuk voor oksels 2. Opzetstuk voor bikinilijn 3. Opzetstuk voor gezicht 7. Opzetstuk voor bikinilijn 3. tot 30 minuten 13. 30 tot 60 minuten 6. 60 tot 120 minuten 5. tot 30 minuten 13. 30 tot 60 minuten 6. 60 tot 120 minuten 5. Met intensiteitssensor 25. Zonder intensiteitssensor 7. Met intensiteitssensor 25. Zonder intensiteitssensor 7. Werkt op accu 4. Werkt op batterij 1. Werkt op netstroom 16. Werkt op netstroom 16. Werkt op accu 4. Werkt op batterij 1. Philips Lumea Advanced 3. Philips Lumea Essential 3. Braun Silk-expert 5 3. Philips Lumea Prestige 3. Braun Silk-Expert 3 1. Braun Silk-expert 5 3. Philips Lumea Advanced 3. Philips Lumea Essential 3. Overmorgen in huis 50. Uiterlijk zaterdag in huis 53. Morgen in huis 39. Uiterlijk vrijdag in huis 53. Gratis verzending 63. Gratis Vandaag Bezorgd 25. Gratis Vandaag Ophalen 25. Gratis avondbezorging 25. Gratis zondagbezorging 25. Gratis verzending 63. Gratis Vandaag Bezorgd 25. Gratis Vandaag Ophalen 25. Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Wat vind je van deze pagina? Anderen zochten ook: ipl ontharing. Anderen zochten ook: philips lumea prestige. Alles in Persoonlijke verzorging. Alles in Precisietrimmers. Anderen zochten ook: philips lumea. Alles van Braun. Alles in Ontharen.

Contacteer ons